ZK fortæller hvad det vil sige at være “Ca Ca”

Dato: 24/11/2017
Kategori: nyheder
Forfatter: Wavey
Tags:

Ishøjs repræsentant, unge ZK, er klar med sin tredje single kaldet “Ca Ca”. Efter hans succesrige debut, aka. solskinshistorien om den officielle debut “Solskin” og hans anden single “Way Way” der tilsammen indhentet mere end 3.5 millioner streams, er der lagt op til endnu et hit, hvor ZK rapper på sin helt egen unikke måde. Hans stemmeføring og melodiske tilgang til rap er med til at karakterisere ham og hans underholdende tekstunivers, som er i øjenhøjde og ærligt, hvilket skaber en spændende cocktail, der i denne omgang hedder “Ca Ca“.   

Begrebet “Ca Ca” er opstået blandt ZK og hans venner.

Ca Ca er når vi oppe og køre over et eller andet, når politiet er i hælene, når adrenalinen pumper eller når vi er påvirket på en eller anden måde. Det ligesom når vi har det sjovt, så er mig og mine drenge helt Ca Ca“.

Ideen til “Ca Ca” kommer blandt andet fra ZK‘s første møde med en natklub og hans oplevelse af dens vildskaber. 17-årige Haider Mirza fra Ishøj med producernavnet PakiNextDoor, er manden bag tracket og får hermed sin producerdebut.

ZK er indbegrebet af gaden og gadelivet. Som han selv siger; “Det er på disse gader min historie er startet, hvor alt det her tager mig hen må tiden vise”.

Det store potentiale er tydeligt og med hans flow, historier og stemme, placerer ZK sig et sted, hvor få rappere i øjeblikket befinder sig i dansk hip hop. Rejsen for denne 17-årige rapper fra Ishøj er først lige begyndt, og det bliver spændende at følge hans musikalske og personlige udvikling.  

Vi er ihvertfald glade for at kunne præsentere jer for “Ca Ca“: 

Kommentarer